Fietsparkeersystemen


Fibrokap levert talloze fietsparkeersystemen. Al onze fietsparkeersystemen zijn fietsvriendelijk, onderhoudsarm, duurzaam en vandaalbestendig.

Ruimtebesparend fietsparkeren
Kiest u voor een fietsparkeersysteem voor ruimtebesparend fietsparkeren (compact fietsparkeren)? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 2-laags fietsparkeren met etagerekken, eventueel met de Easylift. Fibrokap levert ook diverse andere ruimtebesparende fietsparkeersystemen én hulpmiddelen.
Fietsenrekken met band parkeren
Fibrokap biedt een zeer ruime keuze in fietsenrekken waarbij u de fiets via de band parkeert. Voor elke wens zit er wel een perfect fietsenrek in ons assortiment. Kiest u voor een fietsenrek met een efficiënt hoog-laag systeem, of voor een fietsenrek met parkeren aan beide kanten? Kijkt u hier voor een aantal voorbeelden van fietsenrekken met een parkeersysteem via de fietsband.

Fietsenrekken met stuur parkeren
Fibrokap biedt ook ruime keuze in fietsenrekken waarbij de fiets aan het stuur geparkeerd wordt. Een fietsenrek met een dergelijk stuurdraagsysteem is nog veiliger voor de fiets en bovendien passen nagenoeg alle fietsen in een fietsenrek met stuurdraagsysteem. Hier ziet u een aantal voorbeelden van fietsenrekken met een stuurdraagsysteem.

Fietsenrekken met voorvork parkeren
Een fietsenrek met ondersteuning op de voorvork is zeer gebruiksvriendelijk en  esthetisch. Bovendien passen nagenoeg alle typen fietsen in een fietsenrek met voorvork bevestiging. Fibrokap biedt ruime keuze in fietsenrekken met voorvork parkeersysteem.

Talloze variaties in fietsparkeersystemen
Zo zijn er nog talloze variaties in fietsparkeersystemen mogelijk. Fibrokap biedt onder meer ook fietsklemmen en fietsaanleunbeugels in diverse varianten.
Wij horen graag uw wensen, zodat wij u kunnen adviseren over een passend fietsparkeersysteem. En: bij Fibrokap kunt u altijd rekenen op topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.
Welk fietsparkeersysteem u ook voor ogen hebt, Fibrokap helpt u graag aan uw perfecte fietsparkeersysteem op maat.

Dubbellaags
fietsparkeersysteem

Bekijken >>

Enkellaags
fietsparkeersysteem

Bekijken >>