Rokersoverkappingen

Een overkapping voor rokers is een ideale oplossing. Binnen hoeven geen speciale ventilatiesystemen te worden geplaatst, terwijl rokers evenmin buiten in de regen hoeven te staan. Rokersoverkappingen worden dan ook veel gebruikt bij bedrijven, instellingen en scholen. Een rokersoverkapping is mogelijk in tal van uitvoeringen, zodat de rokersoverkapping past bij de aard en de architectuur van het gebouw.

Uitvoeringen in rokersoverkappingen
De meeste rokersoverkappingen bestaan uit stalen modules, dakbekleding en desgewenst zijwanden. Welke materialen gekozen worden voor dakbekleding en zijwanden van de rokersoverkapping  is afhankelijk van uw wensen. Er zijn volop mogelijkheden in rokersoverkappingen. Alle rokersoverkappingen zijn solide, zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Ingerichte rokersoverkappingen
Fibrokap verzorgt desgewenst ook de inrichting van uw rokersoverkapping. Wij zorgen dan voor banken en/of stoelen, asbakken, afvalbakken en alle andere elementen die u wilt toevoegen aan de rokersoverkapping. Natuurlijk gebruiken we alleen kwaliteitsmaterialen voor de inrichting van uw rokersoverkapping.

Voorbeelden rokersoverkappingen
Hieronder ziet u een selectie rokersoverkappingen. Specifieke wens voor uw rokersoverkapping? Neem vrijblijvend contact op of laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden in rokersoverkappingen.