Entree- & voordeuroverkappingen

Een overkapping boven een entree of voordeur biedt veel gemak voor bezoekers en/of bewoners. Een entreeoverkapping of voordeuroverkapping zorgt ervoor dat men beschut tegen weer en wind kan binnengaan en vertrekken, een bezoeker kan ontvangen of uitlaten, een paraplu kan openen of sluiten…in de praktijk zult u de voordelen van een entreeoverkapping of voordeuroverkapping al snel ervaren.

Uw ideale entreeoverkapping of voordeuroverkapping
Er zijn tal van entreeoverkappingen en voordeuroverkappingen mogelijk. Een entreeoverkapping voor een hotel vraagt uiteraard om een andere vormgeving dan een voordeuroverkapping van een eengezinswoning…Een entreeoverkapping voor een school of zwembad ziet er weer heel anders uit dan een voordeuroverkapping van een appartementencomplex of flatgebouw. En dan is de keuze voor een entreeoverkapping of voordeuroverkapping uiteraard nog afhankelijk van smaak, budget en gebruikswensen. Fibrokap ontwerpt en construeert elke gewenste entreeoverkapping of voordeuroverkapping. Topkwaliteit en duurzaamheid zijn bij elke overkapping van Fibrokap vanzelfsprekend. En u zelf verbaasd zijn over de scherpe prijzen van onze entreeoverkappingen en voordeuroverkappingen.

Voorbeelden entreeoverkappingen en voordeuroverkappingen
Hier ziet u enkele voorbeelden van entreeoverkappingen en voordeuroverkappingen van Fibrokap. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u. Wij vertelen u graag meer over de talloze mogelijkheden in overkappingen.