Milieuoverkappingen

Milieuoverkappingen worden meestal toegepast om afval op de juiste manier op te slaan. Fibrokap maakt milieuoverkappingen op maat voor de opslag van bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, olie, gasflessen en andere materialen. Alle milieuoverkappingen van Fibrokap voldoen uiteraard aan de vereiste veiligheids- en milieueisen. All milieuoverkappingen van Fibrokap zijn op maat te leveren. Wij werken met modulaire systemen, waardoor we maatwerk kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Fibrokap staat voor topkwaliteit; dat geldt uiteraard ook voor onze milieuoverkappingen.

Milieuoverkappingen voor elke wens
Behoefte aan een kleine milieuoverkapping voor het lekvrij opslaan van olievaten? Op zoek naar een uitgebreide milieuoverkapping voor het milieuvriendelijk opslaan van diverse soorten afval? Of zoekt u een milieu opslagsysteem om gevaarlijke stoffen veilig op te slaan?
Bij milieuoverkappingen moet rekening gehouden worden met diverse praktische wensen en wettelijke eisen. Fibrokap weet hier alles van. We adviseren u graag over de milieuoverkapping die bij uw situatie past.

Mogelijkheden in milieuoverkappingen
Hier ziet u een greep uit de mogelijkheden van milieuoverkappingen. Op zoek naar een specifieke milieuoverkapping die u hier niet terug ziet? Fibrokap construeert milieuoverkappingen op maat, tegen zeer scherpe prijzen. Neem gerust contact op om uw wensen voor een milieuoverkapping te bespreken. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u.