Opslagoverkappingen

Een opslagoverkapping is onmisbaar bij de meeste bedrijven en instellingen. De talloze mogelijkheden van een opslagoverkapping maakt de toepassingsmogelijkheden onbegrensd. Gemene deler van alle toepassingen is: goederen worden netjes en droog opgeslagen, beschermd tegen weersinvloeden.

Toepassingen opslagoverkappingen
Een greep uit de toepassingen waarvoor Fibrokap opslagoverkappingen worden gebruikt: stalling van vervoersmiddelen, opslag van voorraad , opslag van afval, opslag van seizoensmaterialen, opslag van grondstoffen etc etc.

Opslagoverkappingen in alle uitvoeringen
Afhankelijk van het doel van de opslagoverkapping, gelden specifieke eigenschappen voor de opslagoverkapping. Materiaal, hoogte, diepte, breedte, wandafwerking, dakafwerking, specifieke inrichtingen van de opslagoverkapping…zoveel wensen, zoveel overkappingen. Fibrokap levert maatwerk opslagoverkappingen, tegen standaardprijzen. Dit maken we mogelijk door modulair te bouwen: door het samenvoegen van diverse modules voor het construeren van uw opslagoverkapping profiteert u van maatwerk én van scherpe prijzen.

Mogelijkheden in opslagoverkappingen
Hier ziet u diverse voorbeelden van opslagoverkappingen. Staat de door u gezochte opslagoverkapping er niet tussen? Maatwerk is geen punt. Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden in opslagoverkappingen.